Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος
admissions@myunifind.com

Εκπαιδευτικά Κέντρα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε Ευρώπη και Αμερική

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για διεθνοποίηση και παγκόσμια εμβέλεια, έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικά κέντρα στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, και τη Νέα Υόρκη.  Όραμά μας είναι η υποστήριξη των φοιτητών μας σε όλο τον κόσμο, καθώς και η υποστήριξη των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επαγγελματικών συνεργασιών με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες παγκοσμίως. 

Αθήνα, Ελλάδα. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα θεωρείται ένα από τα πιο καλαίσθητα και μοντέρνα εκπαιδευτικά και συνεδριακά κέντρα της πόλης, χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμό και τις πολλές δυνατότητες χρήσης των εγκαταστάσεών του. Πρόκειται για έναν χώρο με προηγμένες εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές, οι οποίες διαμορφώνουν ένα δυναμικό και ελκυστικό μαθησιακό περιβάλλον. Ο χώρος πληροί όλες τις προδιαγραφές για την κάλυψη των απαιτήσεων πολλαπλών δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις, εξετάσεις, συνέδρια, εργαστήρια, ημερίδες, παρουσιάσεις και άλλες εκπαιδευτικές συναντήσεις. Το Κέντρο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Νέο Ψυχικό, σε ολιγόλεπτη απόσταση από τον νέο σταθμό Μετρό του Χολαργού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πόλης. Το Κέντρο κατέχει ηγετικό ρόλο στην επαγγελματική κατάρτιση στον κλάδο της Λογιστικής στην Ελλάδα, και παρέχει επίσης υπηρεσίες στήριξης στους φοιτητές μας. 

Βουκουρέστι, Ρουμανία. Οι δραστηριότητές μας στο Βουκουρέστι ξεκίνησαν το 2008, σε ειδικό κτήριο στον κεντρικό πανεπιστημιακό τομέα της πόλης. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο μας παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα εργονομικά σχεδιασμένο και ευέλικτο περιβάλλον διδασκαλίας, που ενθαρρύνει τη μάθηση. Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Γραφείο παρέχει στήριξη στους συνεργάτες και εταίρους επαγγελματικής κατάρτισης του Πανεπιστημίου. Πρόσφατα άρχισε επίσης να παρέχει υπηρεσίες φοιτητικής υποστήριξης και προβολής στους τομείς έρευνας και συνεργασιών.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το νεότερο Εκπαιδευτικό Κέντρο μας εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή SoHo στο Μανχάταν, περιοχή που αποτελεί παγκόσμιο πόλο στους τομείς της τεχνολογίας, των χρηματοοικονομικών, των μέσων ενημέρωσης, καθώς και της μόδας. Το Κέντρο στεγάζεται σε έναν πρόσφατα διαμορφωμένο κόμβο τεχνολογίας, πλάι σε τεχνολογικούς πρωτεργάτες όπως το Τμήμα Υπολογιστικού Νέφους της IBM και το Τμήμα Νέων Επιχειρήσεων (startup) της PwC. Ευέλικτος και τεχνολογικά εξοπλισμένος, ο χώρος δημιουργεί ένα δυναμικό και ιδανικό περιβάλλον για μάθηση.  Στόχος του Κέντρου είναι η υποστήριξη της έρευνας και της εκπαίδευσης στην τεχνολογία Blockchain/Fintech, την Ιατρική, και τη Λογιστική, καθώς και η παροχή στήριξης σε φοιτητές μας στη Βόρεια Αμερική.

Συνεργασίες με Κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια

St George's University of London

Γενική Επισκόπηση

Το St George’s, University of London (SGUL) κατατάσσεται στα κορυφαία 250 πανεπιστήμια του κόσμου, ενώ κατέχει την 94η θέση στη διεθνή κατάταξη των Times Higher Education World University Rankings. Είναι το μόνο πανε- πιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκλειστικά αφοσιωμένο στην εκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα στην Ιατρική και τις Επιστήμες Υγείας.

Η 250χρονη ιστορία του St George’s διανθίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της Ιατρικής και της Υγείας. Στους πρώην ακαδημαϊκούς και αποφοίτους του περιλαμβάνονται σημαντικές προσωπι- κότητες, όπως οι Edward Jenner (εφηύρε το εμβόλιο της ευλογιάς), Henry Gray (συγγραφέας του εγχειρίδιου ανθρώπινης ανατομίας Gray’s Anatomy), John Hunter, Muriel Powell, Sir Godfrey Hounsfield (ανέπτυξε τον πρώτο αξονικό τομογράφο), και Patrick Steptoe (ανέπτυξε την εξωσωματική γονιμοποίηση).

Η Ιατρική Σχολή St George’s παραμένει επικεντρωμένη στην εξέλιξη της βιοϊατρικής και της επιστήμης, και στην προώθηση της πρόληψης και της θεραπείας των ασθενειών στους τομείς της πληθυσμιακής υγείας, των καρδιακών παθήσεων και των λοιμώξεων.

Προπτυχιακό Πρόγραμμα (MBBS) – St George’s και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc/PgDip) στην Οικογενειακή Ιατρική – διαπανεπιστημιακό

Το 2011, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε συνεργασία με το St George’s, University of London, εισήγαγε το 4ετές Πρόγραμμα MBBS, το πρώτο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιατρικής στην Κύπρο. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές αποκτούν το πτυχίο MBBS (Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery) από το St George’s.

Το καινοτόμο βρετανικό πτυχίο Ιατρικής, που έχει δικαιo- λογημένα τη φήμη δημοφιλούς και ανταγωνιστικής επιλογής ανάμεσα στους επίδοξους φοιτητές Ιατρικής, είναι εγκεκριμένο από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει επίσης Μεταπτυχιακό́ Πρόγραμμα Σπουδών MSc/PgDip στην Οικογενειακή́ Ιατρική́, σε συνεργασία και με την επικύρωση του St George’s, University of London. Πρόκειται για ένα δομημένο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης, και απευθύνεται σε ιατρούς που προσφέρουν υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσα από́ εκπαιδευτικές μεθόδους υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας ευέλικτη ηλεκτρονική́ μάθηση και συμβατικής φύσεως διδασκαλία.

Aristotle University of Thessaloniki

Γενική Επισκόπηση

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια στον κόσμο, ενώ κατέχει την 70η θέση στην κατάταξη των Times Higher Education World University Rankings ανάμεσα στις χώρες BRICS και άλλες αναδυόμενες οικονομίες. Είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 70.000 φοιτητές, 40 Σχολές, και Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ) πέραν των 2.000 ατόμων.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο φημίζεται όχι μόνο για την ακαδημαϊκή του αριστεία, αλλά και για τη συμμετοχή του σε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών έργων υψηλής ποιότητας, σε συνεργασία με ιδρύματα και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχει επίσης σε μια σειρά ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών.

Κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις (MSc)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσφέρουν το εξειδικευμένο διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις. Σκοπός του προγράμματος, το οποίο προσφέρεται ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις των Νομικών Σχολών και των δύο πανεπιστημίων, είναι η ανάδειξη και προώθηση της μελέτης και της έρευνας του νομικού πλαισίου που αφορά στις εξαρτήσεις, καθώς και η συνεισφορά στην πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία τους, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα εξειδίκευσης σε δύο επιμέρους κατευθύνσεις: α) Ποινικό Δίκαιο των Εξαρτήσεων και β) Θεραπευτική Διαχείριση των Εξαρτήσεων. Επιπλέον, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην καλλιέργεια και την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και έρευνας στα παραπάνω πεδία, όπως και στον εφοδιασμό των μεταπτυχιακών φοιτητών με εξειδικευμένες γνώσεις σε αυτά, με στόχο την πληρέστερη προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τα επιδιωκόμενα μαθησιακά αποτελέσματα περιλαμβάνουν: στέρεη θεωρητική θεμελίωση και δυνατότητα αντιμετώπισης πολύπλοκων διεπιστημονικών προβλημάτων σε συναφή πεδία: (α) εξειδικευμένες γνώσεις και συστηματική πρακτική στη συνθετική προσέγγιση των δύο κλάδων, (β) διεπιστημονική έρευνα στο θέμα των εξαρτήσεων, (γ) ανάπτυξη σημαντικών ερευνητικών δεξιοτήτων, οι οποίες απαιτούνται για περαιτέρω διδακτορικές σπουδές.

Πανεπιστήμιο Πατρών

Γενική Επισκόπηση

Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποτελεί ένα διεθνώς διακεκρι- μένο και καταξιωμένο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Συγκαταλέγεται στα 600 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται στην 147η θέση της κατάταξης των Times Higher Education World University Rankings ανάμεσα στις χώρες BRICS και άλλες αναδυόμενες οικονομίες. Απέκτησε και διατηρεί τη φήμη του στη διεθνή επιστημονική κοινότητα χάρη στη συμμετοχή του σε πρωτοποριακή έρευνα, σε πεδία όπως Περιβάλλον, Υγεία, Βιοτεχνολογία, Μηχανική, Ηλεκτρονικά, Πληροφορική και Βασικές Επιστήμες. Με υπεροχή στους τομείς της Βασικής και Εφαρμοσμένης Έρευνας, τμήματα, εργαστήρια και κλινικές του Πανεπιστημίου Πατρών έχουν διαπιστευθεί ως Κέντρα Αριστείας, μέσα από αξιολογήσεις έγκριτων διεθνών οργανισμών.

Κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (MEd)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Πατρών προσφέρουν το διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (εξ αποστάσεως).

Η δύναμη της συνεργασίας αυτής, βασίζεται στην ισχυρή τεχνογνωσία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην παράδοση εξ αποστάσεως μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Εκπαίδευση, και στη μακρά προϊστορία και εμπειρία του Πανεπιστημίου Πατρών στην εποπτεία της πρακτικής άσκησης στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.
Σκοπός του προγράμματος, είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης μέσω: (1) σχετικών παιδαγωγικών μαθη- μάτων και (2) μελέτης της σχετικής βιβλιογραφίας.

Επιπλέον, το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων των φοιτητών μέσα από: (α) ειδικά μαθήματα σχετικά με την ποσοτική και ποιοτική έρευνα, (β) την ανάληψη μικρής κλίμακας ερευνών στους διάφορους κλάδους του πεδίου ή/και την εκπό- νηση μεταπτυχιακής εργασίας, και (γ) την πρακτική άσκηση των φοιτητών.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Γενική Επισκόπηση

Ως αναγνωρισμένου κύρους πολυμορφικό δημόσιο πανεπιστήμιο, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι το μοναδικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πέραν από την προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσω της εξ αποστάσεως μάθησης, το Πανεπιστήμιο δραστη- ριοποιείται επίσης στην ανάπτυξη τόσο της τεχνολογίας όσο και της μεθοδολογίας στο πλαίσιο της βελτίωσης της εμπειρίας της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της συμμετοχής στην επιστημονική έρευνα.

Κοινά Μεταπτυχιακά Προγράμματα – Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων (LLM) – Τραπεζική́, Λογιστική́ και Χρηματοοικονομική́ (MA)

Κτίζοντας πάνω στην επιτυχημένη συνεργασία των τελευταίων χρόνων, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανανέωσαν πρόσφατα τη μεταξύ τους συμφωνία για την παροχή κοινών προγραμμάτων σπουδών εξ αποστάσεως.

Η συνεργασία τους βασίζεται στην τεχνογνωσία και εμπειρία και των δύο πανεπιστημίων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που σε συνδυασμό με την άριστη υλικο-τεχνική υποδομή, τα λογισμικά, τις πλατφόρμες και το διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, διασφαλίζουν την παροχή μιας ποιοτικής και φοιτητικοκεντρικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων απευθύνεται σε πτυχιούχους τμημάτων Νομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, και Οικονομικών Επιστημών. Οι απόφοιτοι θα εφοδιαστούν με τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Νομικής και να εργαστούν σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως δικηγορικά γραφεία, δημόσιους φορείς και ιδιωτικές εταιρείες.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική, απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών, Λογιστικής, και Νομικής. Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να μπορούν να προωθηθούν σε ηγετικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα, σε λογιστικά γραφεία και εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών. Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα.