4
Πτυχίο
πλήρης|μερική
240
Αγγλική|Ελληνική
Χειμερινό / Εαρινό ΕξάμηνοΠερισσότερες Πληροφορίες
Bachelor of Science (BSc)

Η Ψυχολογία επικεντρώνεται σε όλους τους τομείς της άμεσης και συγκαλυμμένης ανθρώπινης συμπεριφοράς, όπως για παράδειγμα, την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, την αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον, τις γνωστικές διεργασίες και τα συμπεριφορικά προβλήματα. Ασχολείται με ζητήματα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα ατόμων, ομάδων και κοινωνικών συστημάτων, και επιχειρεί παράλληλα να βρει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία τα αφορούν.

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στον προσανατολισμό των φοιτητών στις διάφορες ειδικότητες της Ψυχολογίας, αλλά δίνει και την ευκαιρία για επαφή με άλλους συναφείς επιστημονικούς κλάδους. Προσφέρει βασική εκπαίδευση στους διάφορους τομείς της Ψυχολογίας, καθώς και στις βασικές θεωρίες και τεχνικές της επιστήμης αυτής. Οι φοιτητές, ως εκ τούτου, θα πάρουν μια πρώτη γεύση όσον αφορά τις δεξιότητες των ψυχολόγων αλλά και την έρευνα στον τομέα της Ψυχολογίας.

Διαδικασία Εισδοχής

Εισδοχή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει είτε κατά το Χειμερινό είτε κατά το Εαρινό εξάμηνο.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μας αποστείλετε, ούτως ώστε τo Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων να αναλάβει την διαδικασία προεγγραφής σας, με τον έλεγχο και την αποστολή της Αίτησης Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα τα αποστέλλετε στο admissions@myunifind.com μαζί με την συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής – Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εισδοχής, πατήστε εδώ.
  • Αντίγραφο απολυτηρίου
  • Αντίγραφο ταυτότητας
Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών

Psixologiabsc1 Psixologiabsc2

Section 1
Final Quiz