4
Πτυχίο
πλήρης|μερική
240
Αγγλική|Ελληνική
Χειμερινό / Εαρινό Εξάμηνο
Το πρόγραμμα προσφέρεται στα Aγγλικά. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών, προσφέρονται μαθήματα και στα Eλληνικά.Περισσότερες Πληροφορίες
Bachelor of Arts (BA)

Στο πλαίσιο του προγράμματος προσφέρεται γνώση και πρακτική σε σχέση με την τέχνη της Επικοινωνίας καθώς επίσης και μια ευρύτερη γενική κατάρτιση σε θέματα γλώσσας, χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και σε θέματα ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών με στόχο τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας και ενός επιτυχούς επαγγελματία. Τα θεωρητικά μαθήματα συνοδεύονται από την ανάλογη πρακτική κατάρτιση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του πανεπιστημίου (στούντιο φωτογραφίας, στούντιο τηλεοπτικής παραγωγής, στούντιο ραδιοφωνικών παραγωγών), αλλά και σε τοπικά κανάλια/έντυπα και σε διαφημιστικά γραφεία.

Το πρόγραμμα προσφέρει 3 κατευθύνσεις:
  • Δημοσιογραφία
  • Ραδιοφωνική, Τηλεοπτική και Ψηφιακή Μετάδοση
  • Κινηματογράφος και Δημιουργική Παραγωγή
Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εργοδοτηθούν ως διευθυντές σε διαδικτυακά προγράμματα, σύμβουλοι στρατηγικής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικοί δημοσίων σχέσεων, δημοσιογράφοι ή υπεύθυνοι περιεχομένου. Μπορούν επίσης να εργαστούν σε διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες δημοσίων σχέσεων ή σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες ή/και σε περιοδικά. Oι φοιτητές/φοιτήτριες αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις οι οποίες τους δίνουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στην πολιτική επικοινωνίας, έρευνας και παροχής συμβουλών.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία (MSc) καθώς και σε άλλους συναφείς κλάδους και ακολούθως σε διδακτορικά προγράμματα (PhD) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Διαδικασία Εισδοχής

Εισδοχή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει είτε κατά το Χειμερινό είτε κατά το Εαρινό εξάμηνο.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μας αποστείλετε, ούτως ώστε τo Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων να αναλάβει την διαδικασία προεγγραφής σας, με τον έλεγχο και την αποστολή της Αίτησης Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα τα αποστέλλετε στο admissions@myunifind.com μαζί με την συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής – Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εισδοχής, πατήστε εδώ.
  • Αντίγραφο απολυτηρίου
  • Αντίγραφο ταυτότητας
Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών
digital1 digital2 digital3 digital4

Section 1
Final Quiz