4
Πτυχίο
πλήρης | μερική
240
Αγγλική
Χειμερινό / Εαρινό Εξάμηνο
Το πρόγραμμα προσφέρεται στα Αγγλικά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους προσφέρονται μαθήματα και στα Ελληνικά.Περισσότερες Πληροφορίες
Bachelor of Science (BSc)

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές για να αναλάβουν υπεύθυνους ρόλους στο ζωτικό τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, μεταδίδοντάς τους γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για τον σχεδιασμό και την επίλυση λογισμικών προβλημάτων, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση δεδομένων και την ανάλυση συστημάτων. Στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι απόφοιτοι του κλάδου είναι περιζήτητοι και απορροφώνται αμέσως από την αγορά εργασίας (ιδιωτικό, ημικρατικό, κρατικό τομέα και εκπαίδευση). Η Πληροφορική ως επιστήμη του μέλλοντος εξακολουθεί να αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη και σίγουρη καριέρα, με υψηλές απολαβές και προοπτικές ανέλιξης.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Μετά την απόκτηση Πτυχίου (Bachelor’s Degree) οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Πληροφορική του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Διαδικασία Εισδοχής

Εισδοχή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει είτε κατά το Χειμερινό είτε κατά το Εαρινό εξάμηνο.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μας αποστείλετε, ούτως ώστε τo Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων να αναλάβει την διαδικασία προεγγραφής σας, με τον έλεγχο και την αποστολή της Αίτησης Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα τα αποστέλλετε στο admissions@myunifind.com μαζί με την συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής – Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εισδοχής, πατήστε εδώ.
  • Αντίγραφο απολυτηρίου
  • Αντίγραφο ταυτότητας
Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών
1

2

3

Section 1
Final Quiz