6
Πτυχίο
Πλήρης
360
Αγγλική
Χειμερινό | Εαρινό ΕξάμηνοΠερισσότερες Πληροφορίες
Doctor of Medicine (MD)

Το εξαετές πρόγραμμα σπουδών MD απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείων και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι φοιτητές του προγράμματος αποκτούν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στον τομέα της Ιατρικής. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση Iατρών οι οποίοι να διαθέτουν υψηλές επιστημονικές ικανότητες και εξαιρετικές επικοινωνιακές και κλινικές δεξιότητες.

Συνοπτικά, οι φοιτητές εκπαιδεύονται στην προσφορά υπηρεσιών προς στους ασθενείς και ενθαρρύνονται προς μια ολιστική προσέγγιση η οποία λαμβάνει υπόψη δεοντολογικούς, νομικούς, ψυχολογικούς, και κοινωνικούς παράγοντες. Παράλληλα, το πρόγραμμα προάγει τη δια βίου μάθηση και τη σημασία της έρευνας για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών.

Download Brochure

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων στο email: admissions@myunifind.com

Διαδικασία Εισδοχής

Εισδοχή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει είτε κατά το Χειμερινό είτε κατά το Εαρινό εξάμηνο.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μας αποστείλετε, ούτως ώστε τo Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων να αναλάβει την διαδικασία προεγγραφής σας, με τον έλεγχο και την αποστολή της Αίτησης Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα τα αποστέλλετε στο admissions@myunifind.com μαζί με την συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής – Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εισδοχής, πατήστε εδώ.
  • Αντίγραφο απολυτηρίου
  • Αντίγραφο ταυτότητας
 Academic Path

1

2

3

Section 1
Final Quiz