4
Πτυχίο
πλήρης | μερική
240
Αγγλική | Ελληνική
Χειμερινό / Εαρινό Εξάμηνο
Το πρόγραμμα προσφέρεται στα Aγγλικά. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών, προσφέρονται μαθήματα και στα Eλληνικά.Περισσότερες Πληροφορίες
Bachelor of Arts (BA)

Το πρόγραμμα βασίζεται στη θεωρία και την πράξη, δίνοντας έμφαση στις απαραίτητες έννοιες και τεχνικές που αφορούν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προηγμένων πολυμεσικών εφαρμογών. Οι φοιτητές εξοικειώνονται με τις θεωρητικές έννοιες και τις πρακτικές όλων των στοιχείων που συνθέτουν τα σύγχρονα πολυμέσα, όπως διαδραστικότητα, γραφικά, βίντεο, ήχο, κείμενο και κινούμενη εικόνα. Γνωρίζουν τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού υπολογιστή και μαθαίνουν να τον χρησιμοποιούν ως εργαλείο για να καλλιεργήσουν τη φαντασία και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους στον χώρο της ψηφιακής τέχνης και του σχεδιασμού.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των φοιτητών σε ειδικούς των Πολυμέσων στους εξής τομείς:

  • Interface designers, web designers και developers
  • Game designers και developers
  • Animation, Video και Audio specialists
  • Project Managers στη βιομηχανία Πολυμέσων.
Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι πλήρως προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι για θέσεις του κλάδου, όπως interface designers, web designers και developers, audio and video specialists, animation specialists, electronic publication editors, game designers και developers και project managers σε έργα πολυμέσων.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι του προγράμματος των Εφαρμοσμένων Πολυμέσων διαθέτουν ικανότητες, κριτική σκέψη, αισθητική παιδεία και γνώση των σχεδιαστικών εργαλείων για πολυμεσικές εφαρμογές. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους εργάζονται σε εταιρείες δημιουργίας εφαρμογών πολυμέσων, σε διαφημιστικές επιχειρήσεις και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημοσίου, σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά studios, αλλά και σε καταστήματα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και υπηρεσιών διαδικτύου.

Άλλοι, μετά την αποφοίτησή τους, ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση, εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σπουδές δεύτερου κύκλου (Μεταπτυχιακές Σπουδές)

Διαδικασία Εισδοχής

Εισδοχή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει είτε κατά το Χειμερινό είτε κατά το Εαρινό εξάμηνο.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μας αποστείλετε, ούτως ώστε τo Tμήμα Διεκπεραίωσης Αιτήσεων να αναλάβει την διαδικασία προεγγραφής σας, με τον έλεγχο και την αποστολή της Αίτησης Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα τα αποστέλλετε στο admissions@myunifind.com μαζί με την συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής – Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εισδοχής, πατήστε εδώ.
  • Αντίγραφο απολυτηρίου
  • Αντίγραφο ταυτότητας
Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών

efarmosmena1 efarmosmena2

Section 1
Final Quiz