Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος
admissions@myunifind.com

Αναγνωρισιμότητα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθιερώθηκε ως το κορυφαίο ιδιωτικό τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κύπρου, τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και απο πλευράς επιπέδου. Μέσα από τις 5 Σχολές του, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών, τόσο σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό όσο και σε διδακτορικό επίπεδο (Bachelor’s, Master’s και PhD).

Αριστεία

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αριστεία στην εκπαίδευση μέσω υψηλών προτύπων διδασκαλίας, βελτιώνοντας συνεχώς το ακαδημαϊκό περιβάλλον. Εκτός από τη διδασκαλία στην τάξη, το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εμπλακούν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως φοιτητικές λέσχες, σπορ, δημόσιες διαλέξεις και σεμινάρια.

Διεθνής Φιλοσοφία

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πέραν της φήμης που απέκτησε στην Κύπρο, έγινε γρήγορα και ένα διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο, φιλοξενώντας φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της δυτικής εκπαίδευσης με υψηλά πρότυπα ποιότητας, προωθεί τη γνώση, την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη φιλία, τη συνεργασία και την κατανόηση.

Άνετο Περιβάλλον

Το Πανεπιστήμιο έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη, καθώς στο αρχικό κεντρικό κτήριο έχουν προστεθεί ακόμη 16 κτήρια που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φοιτητών και των προγραμμάτων σπουδών. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και αμφιθέατρα, εστιατόρια και καφετέριες, γυμναστήριο και κινηματογράφο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σπούδασε το Πρόγραμμα της επιλογής σου, στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διακρίσεις

Διασφάλιση Υψηλού Επιπέδου και Διεθνή Αναγνώριση των Προγραμμάτων Σπουδών

Τελευταία Έρευνα

90%

Εργασία και σπουδές

90% των φοιτητών του Πανεπιστημίου δήλωσαν οτι συνδυάζουν εύκολα την εργασία με τις σπουδές τους.

86%

Ποιότητα Προγραμμάτων

86% των φοιτητών δήλωσαν ικανοποιημένοι με την ποιότητα των Προγραμμάτων που επέλεξαν

84%

Distance Learning

84% των φοιτητών δήλωσαν ότι η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Distance Learning), είναι πολύ αποτελεσματική και ευχάριστη ως εμπειρία εκμάθησης.

Τι λένε οι Φοιτητές