Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος
admissions@myunifind.com

MYUNiFIND σημαίνει επαγγελματισμός

Είμαστε μια εταιρεία με βάση μας την πρωτεύουσα της Κύπρου, τη Λευκωσία και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για ό,τι χρειαστείς σχετικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ούτως ώστε να ικανοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές σου ανάγκες. Οι προβληματισμοί και οι σκέψεις σου είναι σημαντικοί για εμάς, έτσι ώστε να σε βοηθήσουμε και να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα, για να ακολουθήσεις το επάγγελμα που πραγματικά σου ταιριάζει.

Είμαστε μαζί σου απο την αρχή

Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά με τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια, ίσως να μην είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεσαι! Είτε έρχεσαι από την Ελλάδα, άρα χρειάζεσαι λίγη παραπάνω βοήθεια μέχρι να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον, είτε είσαι από την Κύπρο και θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα για το φοιτητικό σου μέλλον, εμείς είμαστε εδώ! Μαζί σου από την αρχή της διαδικασίας, μέσα από την απαραίτητη επικοινωνία και διαδικασίες, σε καθοδηγούμε για να κάνεις τα σωστά και αποτελεσματικά βήματα, από την πρώτη στιγμή που μας επιλέξεις. Έτσι εύκολα και απλά σου δίνουμε ξεκάθαρες πληροφορίες για την εγγραφή σου αλλά και οτιδήποτε χρειαστείς, για το Πρόγραμμα που διάλεξες να ακολουθήσεις κτλ. Ειδικά αν έρχεσαι από Ελλάδα, οπότε θα χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας παραπάνω, αναλαμβάνουμε εκτός από την εύρεση φοιτητικής στέγης και την παραλαβή σου από το Αεροδρόμιο. Κάπως έτσι είμαστε δίπλα σου, στα πρώτα αυτά πολύ σημαντικά βήματα της ζωής σου!

Επιτυχία στην καριέρα σου

Στη MyUniFind, εκτός από την απόκτηση του πτυχίου σου, θέλουμε να έχεις επιτυχία και στη συνέχεια, στην καριέρα σου. Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το κορυφαίο τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κύπρου. Πάνω από το 90% των φοιτητών που επέλεξαν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, βρήκαν δουλειά στον τομέα τους και πάνω από το 75% των φοιτητών μας, δήλωσαν ότι η υφιστάμενη καριέρα τους βελτιώθηκε με την απόκτηση του πτυχίου τους.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Επίλεξε το Πρόγραμμα που επιθυμείς να ακολoυθήσεις και συμπλήρωσε Online την Αίτηση Εγγραφής για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση Προγράμματος

Επίλεξε τη Σχολή και το Επίπεδο Σπουδών που σε ενδιαφέρει, για να δεις όλα τα Προγράμματα